Noticies

6 FEBRER 2021

SORTIM AL CARRER

Ens manifestem contra les restriccions, estem farts de tot plegat y hem sortit al carrer a mostrar la nostra indignació. Estem cansats de que no se´ns escolti, estem cansats de les restriccions sanitàries canviants. estem amb l´aigua al coll. Hem participat Autònoms i Autònomes de l´Associació i també empresaris i ciutadans que estan d´acord en que no podem seguir així. Seguirem lluitant pels nostres drets.

20 GenER 2021

Sortim al carrer. Indignació i Protesta.

Concentració aquest matí davant de l´Ajuntament. Centres d´estètica, perruqueries i barberies manifesten l´indignació i reclamen un iva just!

18 GenER 2021

Convoquem nova concentració de protesta.

Molts representants de la A/E serem el dia 20 recolzant al sector de perruqueria i estètica. No hi podeu faltar!

12 GENER  2021

Reunió dels caps de sector de Autònoms Egarencs amb Foment de Terrassa

per tal d’establir col.laboracions eficaçes, directes i inmediates. Se han sentado las bases, ahora a trabajar. Todos nuestros asociad@s estarán informados al instante de cualquier subvención o ayuda tanto del Govern como del Gobierno. Cada sector d’ Autònoms Egarencs rebrà l’ ajuda d’ un tècnic de Foment. Creiem que es un passet que ja s´hauria d’haver donat fa molts anys.
15 GEN 2021

Ja tenim la web oficial de l´Associació!

Autònoms Egarencs comença a funcionar de valent. Després de tenir ja una àmplia base al comerç local, iniciem camí amb aquesta nova web on podreu veure, llegir i comentar tot allò relacionat amb el nostre àmbit. Gràcies a tots i en especial a Emma Peña, gran profesional i creadora de la nostra web. A través de la web us podeu asociar y formar part del directori de socis on podreu crear sinergies amb altres autònoms de Terrassa.

30 NOVEMBRE 2020

Jornada de Networking

La setmana pasada Autònoms Egarencs va realitzar el primer networking digital (normalment es fa presencial), molt interessant i dinàmic.

Una gran eina per donar a conèixer els nostres negocis , els nostres punts forts. Iniciativa molt interessant a Terrassa i que ja funciona arreu del món. Associa´t i participa a Autònoms Egarencs

23 DES 2020

BONES FESTES!  ¡FELICES FIESTAS!

Malgrat tot i esperant que la cosa no empitjori us desitgem a tots i totes unes bones festes i una bona entrada d´any nou. 

Els millors desitjos per a tots!

 

25 SETEMBRE 2020

PROPOSTA  DE FORMACIÓ DIGITAL

Seguim creixent i assentant les bases. Ens preocupem per l´autònom més petit i també per al més gran. S´ofereix CURS DE INICIACIÓ A FACEBOOK, dins del marc de la formació digital.
GRATUIT per als nostres associats. Contacteu-nos. Places limitades. 

11 DE SETEMBRE 2020

PERQUÈ SER SOCI?

1. Trobaras descomptes en tots els comerços.
2. Perquè promocionarem el teu negoci
3. Perquè et formem perque no et quedis enrere
4.  Perque defendrem els nostres drets
5. Perque som professionals i volem que tu hi tambe en formis part
6. Perque estem junts per ajudar-nos
7. Perque el preu de ser asssociat es assequible, simbòlic.
8. I perquè ens hem de defendre i protegir els uns als altres

27 AGOST 2020

REUNIÓ SECTOR MODA COMERÇ

Reunió apasionant amb els representants de Moda i Comerç. Vam parlar dels impostos de l´aigua, escombraries i deixalleria abusius. Falta d´empatia per part de l´Ajuntament. Falta de neteja prop dels comerços entre altres temes importants. Associa´t! volem que se´ns escolti!

1 DE SETEMBRE

REUNIÓ SECTOR PERRUQUERIA & ESTÈTICA

Tercera reunió d´Autònomos Egarencs, hem recollit totes les demandes, anotades i degudament estudiades per a solicitar urgentment reunió amb l´Ajuntament, on desitgem que sens dongui solució als problemes reals que tenim. 

28 DE JULIOL

CURS GRATUIT PER ALS ASSOCIATS

Curs tècnic per a VENDRE MÉS. Tot el que necessites per fer creixer el teu negoci amb èxit en temps de covid19.
Data: 8/09/2020 hora: 18.00 h/ Terrassa
Informa´t sense compromís
+34 690 033 151
formacion@m275training.com

20 D´AGOST 2020

REUNIÓ AMB EL SECTOR RESTAURACIÓ

Comencen les primeres reunions de treball de cada sector.  Tots els associats poden assistir-hi per molt que no siguin representants de sector.
Dilluns 24 agost 18:30h……………..Restauració
Dimecres 26 agost 19h……………..Moda i Comerç
Dilluns 31 agost, 19h…………………Perruqueria i Estètica
Dimarts 1 de setembre 18:30h…..Inmobiliaries.
Associa´t! no et quedis enrere!

12 de juny 2020 

Reunió amb l´alcalde

Reunió entre Autònoms Egarencs amb l´alcalde Ballart i el seu equip de govern on es varen establir ponts de comunicació directes i es va acordar revisar, estudiar, valorar i si es possible executar les demandes dels nostres associats.

26 de maig de 2020

Col.laboracions & Sinergies entre nosaltres

Un dels nostres onjectius es col.laborar i crear sinergies que ens ajudin a creixer a tots i totes. Els politics ens demanes sacrificis i nosaltres ens fem forts, consumim entre nosaltres, ens ajudem, madurem, aprenem, sense prospectes ni formularis.

16 de maig 2020

Sectors de l´Associació

Us presentem la nueva junta directiva inicial de l´Associació. Vint professionals de diferents sectors, medicina, construcció, comerç, etc.

Hem nascut sense ideologia politica i volem les coses clares: ni de dretes ni d´esquerres. Nacemos sin ideología políticay con las cosas claras: ni derechas ni izquierdas. 

13 de Maig 2020

Entrevista al President de l´Associació

Disipem duptes. I no pensem parar. A totes i tots els/les autònomos/es de Terrassa, Sabadell, Rubí, Sant Cugat i de toda Catalunya. Us necessitem!!

12 de maig 2020

Associa´t! –  ¡Asociate!

Ja tenim a la vostra disponibilitat el full d´inscripció per formar part de la nostra comunitat d´autònoms de Terrassa.

Pots descarregar-lo i enviar-lo a  hola@autonomsegarencs.com o bé associa´t ara a través de la web.

8 de maig 2020

Ha nascut a Terrassa:  Autónomos Egarenses/ Autònoms Egarencs

Hem nascut per a representar i defensar els drets dels Autònoms de la nostra ciutat. N´estem farts de que no se´ns escolti. No som d´esquerres ni de dretes, només som autònoms lluitant per a un objectiu comú: lluitar pels nostres drets y crear sinergies entre nosaltres.